Via Naturale Kandi forte 60 tabl

28,70 

800,00 € / kg

Greipinsiemenuute-inuliini-voikukanjuuri-maa-artisokka-psylliumtabletti, ravintolisä.

 

Turvottaako tai kuriseeko vatsa, kärsitkö ilmavaivoista?

 

Hyvinvoiva ja tasapainossa oleva suoliston mikrobikanta on oleellinen osa hyvin toimivaa suolistoa ja ruuan sulatusta. Terve suolistomikrobisto ylläpitää oikeaa bakteeritasoa. Tasapaino voi kuitenkin häiriintyä jostain syystä, esimerkiksi epäsäännöllisten elintapojen, lääkkeiden ja yksipuolisen ravinnon vaikutuksesta. Epätasapainossa oleva bakteerikannalle on ominaista haitallisten suolistomikrobien liiallinen lisääntyminen ja valtaan pääsy.

Kuvaus

Via Naturalen Kandi forte sisältää mm. greipinsiemenuutetta, inuliinia, psylliumia, maa-artisokkaa ja voikukanjuurta. Greipinsiemenuute – sisältää kasvin fenolisia aineita. Fenolit suojelevt kasvia luonnollisella tavalla mm. erilaisia taudinaiheuttajia kuten viruksia ja mikrobeja vastaan. Sikurijuuresta eristetty inuliini – vähäenerginen hedelmäsokeriyksiköistä muodostunut frukto-oligosakkaridi (FOS). Psyllium – vesilikoinen eli geeliytyvä kuitu.

 

Suositeltava vuorokausiannos: Aluksi neljän ensimmäisen viikon ajan 2 x 2 tabl, sen jälkeen 2 tabl päivässä. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannostusta ei saa ylittää.

 

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

 

Makeuttamaton, gluteeniton, säilöntäaineeton. Ei sisällä hiivaa, maidon ainesosia eikä soijaa.

 

Lieviä puhdistumisoireita kuten ilmavaivoja, iho-oireita, nivel- ja lihassärkyä voi esiintyä kuurin alkuvaiheessa. Kandi Fortea ei suositella käyttämään raskaus- tai imetysaikana.