LYHYESTI


Hiusmineraalianalyysissä kartoitetaan elimistösi pitkän aikavälin ravintoainetasapaino. Analyysi antaa ainutlaatuista ja tārkeää tietoa terveydentilastasi.

 

Saat henkilökohtaisia neuvoja ravitsemukseen, konkreettisia ehdotuksia terveytesi kohentamiseen ja suosituksen henkilökohtaisesti räätälöidystä ravintolisãohjelmasta.

 

Näitā tuotteita markkinoi Suomessa Alpha Plus AB.

 

Lisätietoa on osoitteessa www.alpha-plus.se.

 KUKA


Hiusmineraalianalyysistä voivat hyötyä kaikki ihmiset. Tulokset antavat hyvän yleiskuvan terveydentilastasi. Eniten hiusmineraali- analyysistä hyötyvät ihmiset, jotka:

 

· voivat huonosti eivätkä tiedä syytä vointiinsa
· kärsivät stressistä (fyysisestä tai psyykkisestä)
· eivät syö tasapainoisesti
· käyttävät ravintolisiä
· haluavat ehkäistä sairauksia
· ovat erityisen kiinnostuneita omasta terveydestään
· saattavat kärsiä synnynnäisistä epätasapainotiloista.

 MIKÄ


Analyysin tulokset antavat hyvän kuvan elimistön sisäisestä tilasta. Niistä käyvät ilmi elimistön ravitsemustila, metabolinen tyyppi, tärkeät hormonitasapainot sekä se, miten tehokkaasti elimistö pystyy hyödyntämään eri ravintoaineita.

 

Lisäksi saat tiedon elimistöön kertyneistä raskasmetalleista ja myrkyistä, kuten elohopeasta, lyijystä ja arsenikista, sekä tietoa siitä, miten elimistön voi puhdistaa niistä.

 

Trace Elements Inc on tehnyt miljoonia hiusmineraalianalyysejä, joista yli satatuhatta Ruotsissa, ja luonut ainutlaatuisen järjestelmän testaamiseen ja tulosten analysointiin. Tulokset esitetään henkilökohtaisena analyysiraporttina, joka sisältää yksityiskohtaista tietoa sekä selkeitä ja yksilöllisiä päätelmiä. Mukana on neuvoja ja ohjeita sekä ravitsemukseen että räätälöityyn ravintolisäohjelmaan.

 MITEN


Niskasta otetaan hiusnäyte (n. 150 mg). Analyysiin käytetään vain 2-3 cm lähinnä hiuspohjaa kasvavista hiuksista. Analyysin valmistuminen vie 3 viikkoa, minkä jälkeen käyt henkilökohtaisessa konsultaatiossa tulokset läpi yhdessä kliinikon kanssa. Tulosten läpikäymiseen on hyvä varata 30-60 minuuttia.

 

Huomaa: Analyysiin ei voi käyttää permanentattuja, värjättyjä eikä vaalennettuja hiuksia. Näyte voidaan ottaa noin 6-8 viikon kuluttua näistä käsittelyistä. Älä käytä lääkeshampoota ennen näytteenottoa.

 MIKSI


Hiusmineraalianalyysi tarjoaa ainutlaatuista tietoa elimistön sisäisestä tilasta pitkällä aikavälillä.

 

Se voi paljastaa mahdollisia ongelmia, ennen kuin niihin liittyvät kliiniset oireet ilmenevät. Siksi analyysi luo hyvän pohjan terveysongelmien ehkäisemiselle.

 

Hiusmineraalianalyysi on helppo, kivuton ja luotettava tapa elimistön kivennäisaine- pitoisuuksien analysointiin. Analyysi kertoo 2-3 edellisen kuukauden keskiarvot, kun taas verikoe kertoo vain näytteenottohetken tilanteen. Virtsanäytteestä näkee, mitä virtsaan on erittynyt näytteenottohetkellä, mutta sekään ei kerro, mitä elimistöön on imeytynyt.

 

Toisin sanoen veri- ja virtsanäytteet kertovat hetkellisen tilanteen, kun taas hiusmineraali- analyysi kertoo tilanteen pitkällä aikavälillä.

 

Kliiniset tutkimukset osoittavat, että oikein otettu hiusnäyte kertoo elimistön kivennäi- saine- ja vitamiinipitoisuudet sekä mahdolliset raskasmetallipitoisuudet, kuten elohopean, lyijyn ja uraanin määrät.

 POHDITKO MIKSI…


· olet jatkuvasti väsynyt
· treenisi ei tuota toivottuja tuloksia
· sinun tekee koko ajan mieli suklaata tai muuta syötävää
· seksihalusi ovat vähentyneet
· olet herkistynyt äänille
· sinulla on ongelmia raskaaksi tulemisessa
· sinun on vaikeaa rentoutua
· sinulla on univaikeuksia
· kärsit vaikeista PMS-oireista

 

 VASTAUS VOI LÖYTYÄ HIUKSISTASI!

Lisätietoa

Anette

Marika

Vaasan Luonnonravinnolla on kaksi sertifioitua hiusmineraalianalyysi-terapeuttia, Anette ja Marika. Olemme opiskelleet terapeuteiksi vuosina 2019-2021 Tukholmassa.

 

Hiusmineraalianalyysi maksaa 180€.

 

Hiusnäyte lähetetään USA:han analysoitavaksi ja itse analyysi on ihan suomen kielellä. Tervetuloa liikkeeseen jos haluat enemmän tietoa!

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä meihin sähköpostitse info@vaasanluonnonravinto.fi, tai oheisella lomakkeella. Puhelimitse saat meidät kiinni numerosta 06-3174493.