Tolonen Saltbalans Super 100 tabl

11,50 

146,67 € / kg

Suolainen ruoka, kuuma ilma, heikentynyt aineenvaihdunta ja elimistön epätasapaino aiheuttavat usein ylimääräisen nesteen kertymistä kehoon. Siitä on seurauksena turvotusta ja epämiellyttävää oloa. Nesteen kertymiseen voidaan vaikuttaa vähentämällä suolan käyttöä. Tehokkaina apulaisina toimivat myös luonnon mineraalit ja yrtit kuten kalium, magnesium, rannikkomännyn kuoriuute ja rautamyrtti.

 

Kivennäisaine-yrttiuutetabletti vähentämään turvotusta ja laihdutuksen tueksi. SaltBalans Super sisältää magnesiumia, kaliumia, rannikkomännyn kuoriuutetta, rautamyrttiä ja C-vitamiinia. Yhdessä ne ovat tehokas apu kohti kevyempää oloa poistamalla turvotuksen ja ylimääräiset nesteet. Nopea pikastartti laihdutukseen.

Kuvaus

Annostus
1 tabletti 2 kertaa päivässä. Ravintolisiä ei pidä käyttää monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion korvikkeena. Terveet elämäntavat ovat tärkeitä. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

 

Vuorokausiannos
Suositeltava vuorokausiannos sisältää: Magnesiumia 200 mg 53 %* Rautamyrttiuutetta 100 mg Rannikkomännynkuoriuute 20 mg C-vitamiini 20 mg 25 %*

 

EU:n hyväksymät terveysväitteet
Magnesium edistää elektrolyyttitasapainoa ja normaalia energia-aineenvaihduntaa.