Pascoe pH-balance 260 g

33,00 

126,92 € / kg

Luonnollista tukea elimistön pH-tasapainolle. Tunnetko olosi väsyneeksi? Kärsitkö kolotuksesta tai närästyksestä? Junnaako paino paikallaan kevennysyrityksistäsi huolimatta? Apu saattaa löytyä elimistön pH-tasapainon tukemisesta. pH-balance PASCOE® -jauhe ja -tabletit sisältävät bikarbonaatteja, jotka tukevat luonnollista emäsvirtausta sekä poistavat sidekudokseen kertyneitä happoja. Tämän seurauksena mm. ruoansulatus ja elimistön aineenvaihdunta toimivat vilkkaammin.

 

Elimistön liian hapan pH saattaa:

  • hidastaa aineenvaihduntaa
  • aiheuttaa painonnousua
  • haitata kuona-aineiden poistumista
  • häiritä ruoansulatusta
  • synnyttää väsymystä
  • tuntua lihaksissa voimattomuutena ja jäykkyytenä
Kuvaus

pH-balance PASCOE® ei ole sama asia kuin ruokasooda. On tärkeää erottaa tavallinen, elintarviketeollisuuden käyttämä ruokasooda ja pH-balance PASCOE® toisistaan. Ruokasooda sisältää pelkkää natriumbikarbonaattia, joten saamme siitä reilun annoksen natriumia, jonka liiallinen käyttö taas rasittaa elimistöä.

 

Natriumbikarbonaatti ei myöskään yksin riitä elimistön pH-tasapainon ylläpitämiseen. Sen sijaan yli sata vuotta vanha, luonnon emäksisten suolojen seos, pH-balance PASCOE®, sisältää kalsiumia, magnesiumia, kaliumia ja sinkkiä. Natriumia siinä on juuri oikeassa suhteessa muihin emäksisiin suoloihin nähden.

 

Miten voit vaikuttaa pH-tasapainoosi?
pH-tasapainoon vaikuttaminen pelkän ruokavalion kautta ei välttämättä tuo toivottua tulosta. pH-balance PASCOE® -tuotteet puhdistavat elimistöä happamista kuona-aineista tehokkaasti ja tasapainottavat elimistön luonnollista pH-tasapainoa. Tämän seurauksena aineenvaihdunta vilkastuu, ruoansulatus alkaa toimia normaalisti ja lihakset palautuvat nopeammin urheilusuorituksen ja liikunnan jälkeen. pH-balance PASCOE® -tablettien ja -jauheen sisältämä sinkki edistää normaalia happo-emäsaineenvaihduntaa, ja tuotteiden sisältämä kalsium puolestaan tukee ruoansulatusentsyymien normaalia toimintaa.

 

pH-balance PASCOE® -tuotteet ovat sokerittomia, laktoosittomia, gluteenittomia ja hiivattomia, ja ne sopivat myös raskaana oleville ja imettäville. Tuotteet eivät sisällä väri-, säilöntä- tai makeutusaineita.

 

Annostus
1 teelusikallinen päivässä. Sekoita jauhe lasilliseen huoneenlämpöistä vettä ja nauti juoma tyhjään vatsaan (mielellään noin tunti ennen ruokailua).

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.