BERTIL´S VITAMIN K2

19,50 

904,76 € / kg

Bertil’s K2-vitamiini -tabletit sisältävät MK-7 menakinoni muodossa olevaa K2-vitamiinia. Bakteereilla tuotettu luonnollinen K2-vitamiini vastaa täysin elimistömme itse tuottamaa vitamiinia ja on siksi hyvin toimiva. Erityisella tavalla suojattu K2VITAL®DELTA -K2-vitamiini on lisäksi erittäin stabiili. Se ei menetä aktiivisuuttaan ajan kuluessa edes vaativissa olosuhteissa. Tuotteesta saa parhaan mahdollisen hyödyn.

Kuvaus

HYVIN IMEYTYVÄ JA PITKÄVAIKUTTEINEN K2-VITAMIINI

Bertil’s K2-vitamiini -tabletit sisältävät MK-7 menakinoni muodossa olevaa K2-vitamiinia. Bakteereilla tuotettu luonnollinen K2-vitamiini vastaa täysin elimistömme itse tuottamaa vitamiinia ja on siksi hyvin toimiva. Erityisella tavalla suojattu K2VITAL®DELTA -K2-vitamiini on lisäksi erittäin stabiili. Se ei menetä aktiivisuuttaan ajan kuluessa edes vaativissa olosuhteissa. Tuotteesta saa parhaan mahdollisen hyödyn.

 

KÄYTTÖTARKOITUS

  • Luuston hyvinvointiin
  • Tueksi kalsium- ja D-vitamiinivalmisteille; siirtämään kalsiumia verenkierrosta luustoon
  • Tasapainottamaan veren normaalia hyytymistä

Bertil’s K2 on erinomainen valmiste K2-vitamiinin saannin lisäämiseen.

K2-vitamiini on tärkeä vitamiini normaalin luuston rakentamiseen ja ylläpitoon. D-vitamiini edistää tunnetusti ravinnon ja lisinä nautitun kalsiumin imeytymistä ruuansulatuskanavasta verenkiertoon. K2-vitamiinia tarvitaan siirtämään kalsiumia verenkierrosta sinne, missä sitä todella tarvitaan; luustoon. Runsaat kalsium- ja D-vitamiinilisät yksinään nautittuna saattavat aiheuttaa epäedullisen tilanteen, jolloin kalsiumia jää liiallisina määrinä verenkiertoon.

K2-vitamiini on hyväksi luustolle. Toimintamekanismista johtuen sillä on tärkeä rooli myös verenierron hyvinvoinnissa. Verenkierron hyvinvointia korostaa K-vitamiinin vaikutus veren normaaliin hyytymiseen.

KENELLE

  • Vaihdevuosi-iän ohittaneille naisille
  • Raskaana oleville ja imettäville äideille
  • Kuntoilijoille ja aktiiviurheilijoille
  • Kasvuikäisille koululaisille
  • Verenkierron hyvinvoinnista huolehtiville

KOLME TÄRKEÄÄ ELÄMÄNVAIHETTA LUUSTON VAHVISTAMISELLE

Raskaus ja imetysaika

Ihmisen luuston rakentuminen alkaa jo varhain raskausaikana. Kohdussa kehittyvä sikiö tarvitsee runsaasti kalsiumia, jonka se saa verenkierrosta äidin nauttiman ravinnon myötä.  Kalsiumin riittävä saanti ravinnosta onkin raskauden aikana erityisen tärkeää.  Sikiön luuston rakentuminen ei toki jää kesken, vaikka äidin ravinto sisältäisi vain niukasti kalsiumia. Silloin tarvittava kalsium otetaan äidin kalsiumvarastoista eli luustosta. Vastaavalla tavalla äidin luusto on kalsiumin verotusuhan alla imetyksen aikana.

Raskauden ja imetyksen aikana kalsiumlisä on usein paikallaan. K2-vitamiini huolehtii siitä, että riittävä määrä kalsiumia päätyy myös äidin oman luuston normaaliin ylläpitoon.

Kasvuikä

Luustomme maksimaalinen massa saavutetaan noin 20 vuoden iässä. Sitä ennen luustoa kasvatetaan hurjalla vauhdilla ja sen jälkeen luuston massaa ylläpidetään saavutetulla tasolla. Kalsiumin riittävä saanti ravinnosta ja sen siirto edelleen luustoon on tärkeää kasvuvaiheessa.

Normaalioloissa kasvava nuori saa tarvitsemansa luuston rakennusaineet monipuolisesta ravinnosta. Kalsiumlisä voi kuitenkin olla tarpeen, jos ruokavaliosta on jouduttu karsimaan merkittäviä kalsiumin lähteitä tai sen tarve on normaalia suurempi. Hyvin imeytyvä ja pitkävaikutteinen menakinoni -muotoinen K2-vitamiini on erittäin tärkeä tuki kalsiumvalmisteille. Vasta silloin niistä saa parhaan hyödyn luuston normaaliin ylläpitoon.

Keski-ikä ja vanhuus

Luumassan väheneminen alkaa keskimäärin 50-vuoden iässä. Naisilla vaihdevuodet ja estrogeenin määrän hiipuminen antaa harmillisen lisäpotkun luuston haurastumiselle. Varsinainen luukato eli osteoporoosi yleistyy kuitenkin vasta 65 ikävuoden jälkeen. Iän myötä ja elimistömme omien rakennus- ja ylläpitosysteemien tehokkuuden hiipuessa terveellisen ravinnon merkitys kasvaa jopa nuoruusikääkin suuremmaksi.

Ikääntymisen myötä verisuonten hyvinvointi alkaa olla koetuksella. Verisuonten seinämien joustavuuden heikkeneminen on normaali ilmiö. Samalla verisuonten seinämiin alkaa vähitellen kertyä plakkia, joka edelleen heikentää suonten joustavuutta ja hidastaa verenkiertoa pinimmissä verisuonissa. Plakki koostuu osin kalsiumista. K2-vitaminniin merkitys korostuu myöhemmällä iällä. Hyvin imeytyvä ja pitkävaikutteinen menakinoni -muotoinen K2-vitamiini auttaa kuljettamaan kalsiumia sinne, missä sitä oikeasti tarvitaan; luustoon.

 

TERVEYSVÄITTÄMÄT / KLIININEN NÄYTTÖ

K2-VITAMIINI EDISTÄÄ:

  • Luiden pysymistä normaalina
  • Veren normaalia hyytymistä