Viviscal Strong vegan 120tabl

25,30 

390,63 € / kg

Tehokuuri hiustenlähtöongelmiin

  • Monipuolisia ravintoaineita hiusjuurille ja hiusnystyille
  • Tärkeitä rakennusaineita uusille hiuksille
  • Stressattua hiuspohjaa rauhoittavia antioksidantteja

Viviscal Strong -tablettien monipuoliset aktiiviaineet vaikuttavat verenkierron kautta suoraan hiusnystyihin. Biotiini ja sinkki edistävät hiusten normaalia kasvua samalla, kun C- ja E-vitamiini suojaavat soluja hapettumisstressiltä. C-vitamiini edistää lisäksi mm. ihon toiminnalle tärkeän kollageenin normaalia muodostumista.

  • Hiusten harvenemisesta kärsiville
  • Kiireisille ja stressaaville nuorille naisille ja miehille
  • Varttuneemmille naisille ja miehille
  • Vegaaneille
Kuvaus

UUSI Viviscal Strong on vegaaninen hiuspohjan ja hiusnystyjen ravitsemiseen tarkoitettu tehokuuri. Se sisältää sekä hiuspohjaa rauhoittavia että hiuksia ravitsevia aineosia; biotiinia, vegaanista kondroitiinisulfaattia, peltokortetta, tärkeitä aminohappoja, B-vitamiineja, C- ja E-vitamiinia sekä sinkkiä.

Kondroitiinisulfaatti on tunnettu nivelille tärkeänä ravintoaineiden lähteinä. Tosiasiassa ne ovat yhtälailla tärkeitä myös hiuspohjalle ja erityisesti hiuksen kasvupisteelle, hiusnystylle. Kun hiusnystyn rakenteet ovat kunnossa, siirtyvät myös hiuksen tarvitsemat ravinto- ja rakennusaineet normaalisti hiukseen. Hiusten kasvulle ei enää ole tarpeettomia hidasteita.

UUSI Viviscal Strong sisältää nyt kliinisesti tutkittua vegaanista Mythokondro® -kondroitiinisulfaattia. Bakteereilla tuotetun kondroitiinisulfaatin hyväksikäytettävyys ja aktiivisuus on merkittävästi perinteisiä eläinperäisiä kondroitiinisufaatteja parempi.

Toimivaksi koettu
Viviscal Strong tablettien tehosta on nautittu jo 90-luvulta lähtien. Alkuperäinen resepti on farmasian ja hiusalan asiantuntijoiden kehittämä. Perinteiset Viviscal Strong ja Original tabletit on aina valmistettu Valioravinnolla Pietarsaaressa. Vuoden 2013 alusta lähtien Valioravinto on vastannut Viviscal –tablettien valmistuksen ohella myös tuotteiden markkinoinnista. Tablettien koostumusta on vuosien saatossa muokattu alkuperäisiä vaikutusmekanismeja kunnioittaen ja aina parhaita raaka-aineita hyödyntäen.

Vaikuttavat aineet 2 tabl.
Biotiinia 5 mg 10 000 %*
L-kystiiniä 160 mg
Kondroitiinisulfaattia, vegaaninen 150 mg
L-metioniinia 120 mg
Peltokorteuutetta 100 mg
C-vitamiinia 80 mg 100 %*
E-vitamiinia 12 mg 100 %*
Sinkkiä 10 mg 100 %*
B5-vitamiinia 6 mg 100 %*

Annostusohje 2 tablettia päivässä ruokailun yhteydessä.
Tuotteen ainesosat ja säilytys Täyteaine selluloosajauhe, L-kystiini, vegaaninen kondroitiinisulfaatti, L-metioniini, peltokorteuute, L-askorbiinihappo, sinkkibisglysinaatti, happamuudensäätöaine trikalsiumfosfaatti, DL-alfa-tokoferyyliasetaatti, emulgointiaine rasvahappojen magnesiumsuolat, kalsiumpantotenaatti, D-biotiini, luontainen mustaherukka-aromi.

Ei sisällä gluteenia, laktoosia, sokeria eikä eläinperäisiä aineosia.
Säilytä tuote huoneenlämmössä kosteudelta ja valolta suojattuna.