Vivania® Hyaluron & Q10 Anti Wrinkle

28,90 

560,00 € / l

Hyaluronihappo–ubikinonivoide

  • Monipuolinen yhdistelmävoide estämään iholla näkyviä vanhenemisen merkkejä.
  • Tehokas ryppyjä tasoittava 24 tunnin voide sisältää ihon ennenaikaista vanhenemista estävää hyaluronihappoa, ubikinonia (koentsyymi Q10), E-vitamiinia ja jojobaöljyä sekä muita suoja- aineita, jotka edistävät kollageenin tuotantoa.
  • Hyaluronihappo auttaa tasoittamaan ryppyjä ja juonteita sekä hidastaa ikääntymisen merkkejä iholla.
  • Voiteen sisältämät antioksidantit suojaavat ihoa vapaiden radikaalien ja UV-säteiden haitallisilta vaikutuksilta. Voiteen pH vastaa ihon luonnollista pH:ta. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.
Kuvaus

Ainesosat

Aqua, Glycerin, Limnanthes alba (meadowfoam) seed oil, Squalane, Dimethicone, Cetearyl olivate, Isopropyl jojobate, Jojoba alcohol, Jojoba esters, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Sorbitan olivate, Gluconolactone, Alcohol, Tocopheryl acetate, Sorbitan caprylate, Phenoxyethanol, Benzyl alcohol, Sodium benzoate, Caprylic/Capric triglyceride, Ubiquinone, Cetyl palmitate, Hydrolyzed jojoba esters, Benzoic acid, Sorbitan palmitate, Sodium hyaluronate, Parfum, Saccharomyces lysate extract

Säilyy avaamisen jälkeen 12 kuukautta

Valmistettu Suomessa

 

Käyttöohje

Levitetään aamuin illoin puhtaalle iholle. Sopii kaikille ihotyypeille, erinomainen meikinalusvoide.

 

Pakkauskoko

50 ml

 

Fysiologiset vaikutukset

  • Hyaluronihappo on luonnollinen aine, jota on kaikissa elollisissa organismeissa. Se on sokerimolekyyli ja sen kemiallinen rakenne on kaikkialla samanlainen. Ihmiskehossa hyalyronihappoa on mm. kudoksissa, silmissä ja nivelissä. Ihossa hyaluronihappo sitoo vettä, kohottaa ja kosteuttaa ihoa ja pitää sen kiinteänä.
  • Ikääntyessä elimistön kyky valmistaa hyaluronihappoa ja siten ihon vedensitomiskyky heikkenevät. Hyaluronihapon pitoisuuden vähentyessä elimistössä myös ihon täyteläisyys muuttuu; iho löystyy ja sen kyky palautua rypistymisen ja kiristymisen jälkeen heikkenee. Ihoon syntyy helposti ryppyjä ja juonteita, jotka vanhentavat ulkonäköä.
  • Hyaluronihappo auttaa sitomaan ihoon vettä, joka kohottaa ja antaa iholle uutta kiinteyttä. Iho näyttää nuoremmalta, kirkkaammalta ja tasaisemmalta.
  • Vivania® Hyaluron & Q10 Anti Wrinkle -voide kosteuttaa ihoa, vähentää kuivan ihon hilseilyä sekä tasoittaa ryppyjä ja juonteita. Saa ihon tuntumaan ja näyttämään kimmoisalta.