Vivania® Beauty Collagen

27,30 

142,86 € / kg

Kollageenitabletit

 • Ravintolisä
 • Tasoittaa juonteita, lisää ihon kosteutta ja kimmoisuutta ja ylläpitää ihon tervettä rakennetta
 • Antaa iholle uutta elinvoimaa, jolloin iho näyttää nuoremmalta, raikkaammalta ja tasaisemmalta. Hyväksi myös hiuksille, kynsille, nivelille ja lihaksille.
 • Kollageenia 1000 mg/tabl
 • Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton

Varasto loppu

Kuvaus

Ainesosat

Peptan® F HD kalakollageeni, Paakkuuntumisenestoaine E 468, Pintakäsittelyaine E 470b

 

Vuorokausiannos

Vuorokausiannos 5 tabl. sisältää:
Kollageenia 5000 mg

 

Annostus

5 tablettia päivässä, annostuksen voi tarvittaessa nostaa 10 tablettiin päivässä. Tabletit voi niellä kokonaisena nesteen kera tai tarvittaessa puolittaa, pureskella pienemmäksi tai jauhaa ja sekoittaa ruokaan. Hyvien tulosten saavuttamiseksi suositellaan nautittavan 5-10 tablettia päivittäin 4-8 viikon ajan. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi suositellaan 12 viikon yhtäjaksoista käyttöä. Tuote sopii myös jatkuvaan käyttöön.

Valmistettu Suomessa

 

Pakkauskoko

180 tabl./189 g

 

Fysiologiset vaikutukset

 • Vivania® Beauty Collagen sisältää 1000 mg/tabletti 1. tyypin hydrolysoitua Peptan® kalakollageenia, joka vahvistaa ihon rakennetta ja edistää sen kimmoisuutta ja kosteustasapainoa.
 • Kollageeni on proteiini, ihon luonnollinen ainesosa, joka auttaa ihoa säilyttämään kiinteytensä ja kimmoisuutensa. Kollageenia on myös hiuksissa, kynsissä sekä nivelkudoksessa. Keskimäärin 75 % nuoresta ja terveestä ihosta koostuu kollageenista. Peptan® kollageeni on pienimolekyylistä, mikä takaa sen erinomaisen imeytyvyyden. Peptan® kollageenin lähde on korkealuokkainen hydrolysoitu kalakollageeni, jonka kollageenimolekyylikoko on ihanteellinen 2000 daltonia. Valmistuksessa käytetään viljeltyjä tilapia- ja pangasius-kalalajikkeita.
 • Peptan® kollageeni imeytyy helposti ja tehokkaasti ohutsuolesta dipeptideinä, tripeptideinä tai vapaina aminohappoina, jolloin se lisää kollageenisynteesiä. Kollageenipeptidit kulkeutuvat kaikkialle kehoon, erityisesti ihon dermikseen eli verinahkaan. Peptan® kollageenipeptidit vaikuttavat ihoon kahdella tavalla:
  – lisäävät rakennusmateriaalia kollageeni- ja elastiinisäikeiden muodostukseen ja
  – lisäävät fibroblastien, kollageenin ja hyaluronihapon synteesiä elimistössä.
 • Ikääntymisen myötä elimistön kyky valmistaa kollageenia heikkenee, minkä vuoksi ihon kimmoisuus ja elinvoimaisuus vähenevät. Vivania® Beauty Collagen -tabletit edistävät ihon kauneutta ja elinvoimaisuutta ravitsemalla ja lisäämällä ihon kosteutta sisältä päin, edistämällä ihon kiinteyttä ja kimmoisuutta sekä ylläpitämällä ihon tervettä rakennetta.
 • Kollageenilisästä on hyötyä myös nivelille ja lihaksille. 95 % rustosta ja jänteistä on kollageenia.  Päivittäinen kollageenilisä lisää nivelten hyvinvointia. Peptan® kollageeni stimuloi kondrosyytteja eli rustosoluja tuottamaan lisää aggrekaania ja 2-tyypin kollageenia, jotka ovat kaksi terveiden nivelten pääkomponenttia. Aggrekaani on suuri aminosokerimolekyyli (proteoglykaani), joka kerää itseensä nestettä ja antaa rustolle sen ainutlaatuiset ominaisuudet, nestemäisen kimmoisuuden, joustavuuden ja paineenkeston. Iän myötä ihmisen kyky syntetisoida uutta aggrekaania heikkenee. 45-vuotias henkilö syntetisoi aggrekaania vain 50 % ja 69-vuotias 25 % siitä, mitä 20-vuotias.
 • Hydrolysoitu kollageeni antaa elimistölle signaalin, että elimistössä on hajonnutta kollageenia. Elimistö alkaa tuottaa itse kollageenia ja se voi olla mitä tahansa tarvittua kollageenityyppiä. Ruoan mukana saatua kollageenia voidaan myös käyttää rakennuspalikoina uuteen kollageeniin.