Ternimax®

33,90 

647,06 € / kg

Ternimaitokapselit

 • Ravintolisä
 • Vahva kapselimuotoinen valmiste, sisältää 300 mg  ternimaitotiivistettä/kapseli, josta 40 % eli 120 mg immunoglobuliineja (vasta-aineita)
 • Päiväannoksesta (1-3 kapselia) saadaan 120–360 mg immunoglobuliineja Ternimax®-kapseleissa käytettävä ternimaito kerätään lehmistä, jotka saavat laiduntaa vapaasti Itävallan puhtailla laitumilla. Laidunmaiden
 • ole käytetty maatalouden torjunta-aineita eikä maatalouskemikaaleja. Jokaisen tuotantoerän alkuperä on jäljitettävissä ja tiukasti valvottu tarkastajien toimesta.
 • kerätään talteen poikimisen jälkeen 24 tunnin sisällä vain kahdesta ensimmäisestä lypsykerrasta; vasta-aineiden määrä on suurimmillaan ensimmäisissä lypsykerroissa ja vähenee myöhemmin.
 • Raaka-aine jalostetaan hellävaraisella lyofilisoinnilla eli pakkaskuivauksella jauhemaiseen muotoon. Patentoidulla erikoismenetelmällä varmistetaan rasvan ja kaseiinin poistaminen. Samalla taataan ternimaidon herkkien bioaktiivisten ainesosien säilyminen mahdollisimman muuttumattomina ja aktiivisina, jolloin niistä on suurin hyöty myös ihmisen terveydelle.
 • Hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton
Kuvaus

Ainesosat

Lyofilisoitu ternimaitotiiviste, Liivate (kapselin kuori, naudasta), Paakkuuntumisenestoaineet E 460 ja E 551, Pintakäsittelyaine E 470b, Väri E 171 (kapselin kuori)

 

Vuorokausiannos

Vuorokausiannos 1-3 kaps. sisältää:
Lyofilisoitua ternimaitotiivistettä 300 – 900 mg, josta immunoglobuliineja 120 – 360 mg

 

Annostus

1 kapseli 1-3 kertaa päivässä n. 30 minuuttia ennen ateriaa.

Valmistettu Suomessa

 

Pakkauskoko

120 kaps./51 g

 

Fysiologiset vaikutukset

 • Ternimaito (colostrum) on kaikkien nisäkkäiden synnytyksen jälkeen muutaman päivän ajan erittämää ravintoa. Tämä ensimaito on huomattavasti ravintorikkaampaa kuin tavallinen maito. Se sisältää monia hyvinvointia edistäviä bioaktiiviisia yhdisteitä: ternimaidossa on runsaasti luonnollisia kasvutekijöitä, immunoglobuliineja eli  vasta-aineita, vitamiineja ja hivenaineita.
 • Ternimaito sopii säännölliseen käyttöön kaikenikäisille täydentämään ruokavaliota:
  -urheilijoille ja kuntoilijoille antamaan kestävyyttä ja nopeuttamaan palautumista urheilusuorituksen jälkeen sekä tuomaan lisää terveitä harjoituspäiviä,
  -huonosta vastustuskyvystä kärsiville ja toipilaille,
  -väsyneille, stressaantuneille, ikääntyville ja toipilaille tuomaan vireyttä ja edistämään hyvinvointia
 • Ternimaidon laktoosipitoisuus on hyvin matala, joten se sopii useimmiten myös maitotuotteista vatsaoireita saaville henkilöille.