Rosenserien rose cream anti wrinkle 50 ml

43,00 

860,00 € / l

Ruusuvoide ryppyjen ehkäisyyn on tehokas ihon kosteuden säilyttäjä ja pehmentäjä, joka hidastaa ihon ikääntymistä. Voide on vahvasti kosteuttava ja tasoittava. Ruusuvoide sisältää nimittäin parakrassia, joka todistetusti vaikuttaa ryppyjä ja juonteita tasoittavasti, sekä runsaasti antioksidantteja ja kasviperäisten öljyjen rasvahappoja, jotka hidastavat ihon ikääntymisprosesseja.

 

Ruusuvoide ryppyjen ehkäisyyn sopii kaikille ihotyypeille ja erityisesti kuivalle ja varttuneelle iholle. Käytetään aamuin illoin. Suositellaan käytettäväksi yhdessä Rosenserienin Puhdistusvoiteen, Ruusuveden ja Silmänympärysvoiteen kanssa.

 

Sisältää
Aloe veraa, rasvaa kookoksesta, avokadoöljyä, kasviper. emulgointiainetta, rapsiöljyä, ohdakeöljyä, kasvip. glyserolia, kasvip. emulgointiainetta, sheavoita, jojobaöljyä, kookosrasvavahaa, parakrassia, tyrniöljyä, C-vitamiinia, rapsiöljyä, rosmariinia, karoteenia, maissiöljyä, ksantaanikumia, E-vitamiinia, kasvisterolia, kasvip. pehmennysainetta, ruusuöljyä, soijaöljyä, 2 kasvisuolaa, kasvip. emulgointiainetta, kasviparfyymia, vettä.