Redasin® Forte

24,10 

400,00 € / kg

Punariisi-ubikinoni-B-vitamiinitabletit

  • Ravintolisä sydämen ja verisuonten hyvinvointiin
  • Sisältää punariisiä sekä sydämelle tärkeitä ubikinonia (koentsyymi Q10) ja foolihappoa B6– ja B12-vitamiinia
  • Laktoositon, hiivaton, gluteeniton, makeuttamaton ja vegaaninen
Kuvaus

Ainesosat

Paakkuuntumisenestoaineet E 460, E 551, Punariisi (Monascus purpureus -rihmasienellä fermentoitu riisi), Pintakäsittelyaine E 470b, Ubikinoni (ubidekarenoni), Syanokobalamiini, Pyridoksiinihydrokloridi, Pteroyylimonoglutamiinihappo

 

Vuorokausiannos

Vuorokausiannos 1 tabl. sisältää:
Punariisiä 99,7 mg, josta
monakoliini-K:ta 2,99mg
Ubikinonia 10 mg
B12-vitamiinia 2,5µg (100%)
B6-vitamiinia 1,4mg (100 %)*
Foolihappoa 200 µg (100 %)*
*vuorokautisen saannin vertailuarvosta

 

Annostus

1 tablettia päivässä, mielellään illalla. Tabletit voidaan tarvittaessa puolittaa, pureskella pienemmäksi tai jauhaa ja sekoittaa ruokaan. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Punariisivalmistetta ei suositella raskaana oleville, imettäville, maksasairauksista kärsiville eikä elinsiirtopotilaille. Varmistakaa hoitavalta lääkäriltä punariisivalmisteen yhteensopivuus käytössä olevien reseptilääkkeiden kanssa. Greippimehua ei saa juoda punariisiä käytettäessä, koska mehu estää CYP3A4-entsyymin aktiivisuutta ja punariisi metaboloituu tämän systeemin kautta, jolloin sen vaikutus ja haittavaikutukset saattavat voimistua.

Valmistettu Suomessa

 

Pakkauskoot

120 tabl./60 g

 

Fysiologiset vaikutukset

  • Punariisi valmistetaan fermentoimalla valkoista riisiä Monascus purpureus -rihmasienellä. Tässä fermentointiprosessissa syntyy voimakkaan punaista väriainetta ja värjäytyneet riisinjyvät  kuivataan ja jauhetaan.
  • Punariisin sisältämä monakoliini-K edistää 2,99mg:n päivittäisellä annoksella veren kolesterolitasojen pysymistä normaalina.
  • Ubikinoni (koentsyymi Q10) on  vahva, rasvaliukoinen, vitamiinin kaltainen aine, jota on elimistömme jokaisessa solussa. Ubikinonia muodostuu maksassa, mutta sen muodostuminen vähenee muun muassa iän ja joidenkin sairauksien sekä lääke- ja ravintoaineiden vaikutuksesta.
  • Redasin® Forte sisältää tärkeät ravintoaineet sydämen ja verisuonten hyvinvointiin. Punariisin ja ubikinonin lisäksi valmiste sisältää kolmen B-vitamiinin yhdistelmän; foolihappo,  B6– ja B12-vitamiini, joka edistää homokysteiinin aineenvaihduntaa sekä immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
  • Häiriöt entsyymitoiminnassa (perinnölliset) tai vitamiinien (foolihappo, B6–  ja B12-vitamiini) puutokset johtavat kohonneisiin homokysteiinitasoihin elimistössä.
  • Redasin® Forte antaa uutta energiaa ja antioksidanttisuojaa elimistölle.