Puhdistamo SUOLAHAPPO – 60 KAPS

21,40 

552,63 € / kg

  • Tripla vaikutus: betaiiniin kiinnittynyt suolahappo, pepsiini ja keltakatkeroyrtti
  • Vaikutuksen voi maksimoida käyttämällä Puhdistamon Ruoansulatusentsyymien kanssa
  • Lisä- ja täyteaineeton
Kuvaus

Mahalaukku tarvitsee riittävästi suolahappoa ruoan sulattamiseen, ravinteiden imeyttämiseen sekä pepsiinientsyymiä proteiinien pilkkomiseen. Puhdistamon Suolahappokapseli on kehon omaa suolahappotuotantoa tehostava lisäravinne, joka keltakatkeron ansiosta tulee myös ruoansulatusta. Jos kehon oma suolahappotuotanto ei ole riittävää ja vatsan happamuustaso liian matala, se näkyy ruoansulatus- ja vatsaongelmina, esimerkiksi närästyksenä, joka saattaa hyvinkin johtua suolahapon puutteesta. Ainesosina ovat betaiiniin kiinnittynyt suolahappo, pepsiini ja keltakatkeroyrtti, mitkä tuovat kokonaisuutena tripla vaikutuksen.

 

Maksimoi vaikutus käyttämällä yhdessä Puhdistamon Ruoansulatusentsyymien kanssa.

 

Ainesosina ovat betaiiniin kiinnittynyt suolahappo, pepsiini ja keltakatkeroyrtti, mitkä tuovat kokonaisuutena tripla vaikutuksen.

 

Täysin laktoositon, maidoton, gluteeniton, lisä- ja täyteaineeton.

 

Pakkauskoko

60 kapselia

 

Annostus

1 kapseli ennen ruokailua.

Päiväannos sisältää betaiinihydrokloridia 550 mg, keltakatkerouutetta 50 mg ja pepsiiniä 25 mg. / 1 kapsel innan måltid. Daglig dos innehåller beteinhydroklorid 550 mg gullgentianaextrakt 50 mg och pepsin 25 mg.

 

Ainesosat

Betaiinihydrokloridi, keltakatkerouute, pepsiini. Kapseli: Selluloosa, vesi

 

Säilytys

Säilytys huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna

 

Valmistettu

Suomi

 

Ravintolisä

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Pakkaus sisältää kosteudenimupussin (ei syötäväksi).