Pharmanord Bio-Kromi® verensokerille 60 tabl

17,60 

404,76 € / kg

Veren sokeriarvojen tasaaminen

Orgaaninen kromi korkealla hyötyosuudella. Kromi edistää normaalia verensokerin tasoa ja ravintoaineiden aineenvaihduntaa.

  • Orgaaninen ChromoPrecise® -kromi
  • Korkea hyötyosuus
  • Kromi edistää veren sokeritasojen pysymistä normaalina ja normaalia makroravintoaineiden aineenvaihduntaa
  • Valmistettu farmaseuttisten laatuvaatimusten mukaisesti
  • Tieteellisesti testattu

 

Joillakin henkilöillä glukoosin puhdistuma ei toimi normaalisti, eivätkä solut saa riittävästi sokeria. Tämä saattaa johtaa erilaisiin oireisiin kuten väsymykseen, vapinaan ja ärtyneisyyteen. Napostelu tai karkit voivat tarjota tähän pikaisen helpotuksen nostamalla nopeasti veren sokeriarvoja ja antamalla välitöntä energiaa, mutta vaikutus häviää nopeasti ja jättää meidät samaan tilaan kuin ennen välipalaa. Pitkällä tähtäimellä voimme tarvita enemmän nopeita verensokeriarvojen korjauksia, jolla voi olla negatiivinen vaikutus myös painoon. Bio-Kromin® avulla voit auttaa kehoasi ylläpitämään normaaleja verensokeriarvoja ja ehkäistä tällaisia tilanteita. Kromi edistää normaalia makroravintoaineiden aineenvaihduntaa ja on näin tärkeä tekijä sokerin ja rasvan käsittelyssä kehossa.

Kuvaus

Annostus

1 tabletti päivässä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

 

Ravintolisällä ei tule korvata monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

 

Säilytys

Säilytetään huoneenlämmössä, suojassa auringonvalolta.
Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

 

Ainesosat

Kromilla rikastettu hiiva (ChromoPrecise® orgaaninen kromi), kiinteyttämisaine (maltodekstriini), täyteaine (mikro kiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaine (talkki), pintakäsittelyaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), kiinteyttämisaine (rasvahappojen magnesiumsuolat).