Movo 200 g

29,90 

145,00 € / kg

MOVO sisältää tanskalaisen Hyben Vitalin tunnettua ruusunmarjaa, joka auttaa säilyttämään nivelten liikkuvuuden. MOVOn sisältämän ruusunmarjan tarina alkoi, kun tanskalainen maanviljelijä Erik Hansen söi ruusunmarjoja omasta puutarhastaan Langelandissa päivittäin koko kesäkauden ajan. Hän huomasi ruusunmarjojen vaikuttavan positiivisesti omiin ikääntyviin niveliinsä. Voidakseen hyödyntää ruusunmarjoja ruokavalionsa tukena läpi vuoden Erik alkoi kehittää hienovaraista kuivatustekniikkaa, joka säilyttäisi ruusunmarjan erinomaiset ominaisuudet nivelille.

 

Erik jakoi ruusunmarjajauhettaan lähipiirilleen, ja sen käyttäjäkunta laajeni. Lopulta Erik otti yhteyttä tutkijaryhmään, joka alkoi tutkia ruusunmarjan hyötyä nivelten terveydelle. Kahden vuoden tutkimuksen jälkeen tunnistettiin ruusunmarjajauheessa oleva galaktolipidi jonka nimeksi annettiin GOPO®. Viimeisten 20 vuoden aikana ruusunmarjajauhetta on tutkittu lukuisia kertoja, ja kaikki tutkimukset tukevat Erik Hansenin väitettä ruusunmarjojen nivelten terveyttä edistävästä vaikutuksesta. MOVO-tuotteet valmistetaan samoista Langelandin ruusunmarjoista, joita Erik käytti. Muita ruusunmarjoja ei valmistuksessa sallita. Patentoitu ruusunmarjan kuivatusprosessi auttaa säilyttämään ruusunmarjan luonnollisen C-vitamiinin, joka edistää kehon luontaista kollageenin muodostumista. Kollageeni auttaa säilyttämään nivelten liikkuvuutta. C-vitamiini on myös tärkeä antioksidantti edistäen solujen suojaamista hapettumisstressiltä. MOVO on 100% luonnollinen, se sisältää koko ruusunmarjan – tuotannossa ei lisätä mitään, eikä mitään oteta pois.

Kuvaus

MOVO sisältää tanskalaisen Hyben Vitalin tunnettua ruusunmarjaa, jonka patentoitu kuivatusprosessi säilyttää ruusunmarjan luonnollisen C-vitamiinin. C-vitamiini auttaa säilyttämään nivelten normaalin liikkuvuuden, ja sen antioksidantit edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Gluteeniton MOVO on 100% luonnollinen, se sisältää koko ruusunmarjan – tuotannossa ei lisätä mitään, eikä mitään oteta pois.

 

Suositeltu vuorokausiannos: 1–2 mitallista päivässä. Mittalusikka tulee pakkauksen mukana.

 

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa terveellistä ja monipuolista ruokavaliota, eikä terveellisiä elämäntapoja.

 

Säilytys: Huoneenlämmössä, lasten ulottumattomissa.