Great Earth Super Zink 25 mg

15,60 

405,41 € / kg

Great Earth Super Zink 25mg on sinkkilisä, jossa on erityinen Portamins-kuljetusjärjestelmä optimaalisen kehoon imeytymisen saavuttamiseksi.

 

Super Zink -ravintolisän ainutlaatuinen koostumus on tutkittu Portamins-kuljetusjärjestelmän avulla sen varmistamiseksi että kivennäisaineet imeytyvät optimaallisesti ruuansulatuskanavassa. Portamins-kuljetusjärjestelmä koostuu helposti liukenevista ja imeytyvistä kivennäisaineyhdisteistä, kuten glysinaattikelaatista, sitraatista, glukonaatista, aspartaatista, askorbaatista, malaatista ja pikolinaatista. Sinkki on ehdottomasti tärkeimpiä kivennäisaineita, ja se vaikuttaa moniin kehon kemiallisiin prosesseihin.

 

Sinkki vaikuttaa normaaliin happo-emästasapainoon, DNA-synteesiin, proteiinisynteesiin ja rasva-aineenvaihduntaan. Sinkki edistää immunijärjestelmän normaalia toimintaa, normaalia hedelmällisyyttä, lisääntymistä ja kognitiivisia toimintoja. Sinkki vaikuttaa hiusten ja ihon kuntoon sekä näkökykyyn. Super Zinc -tabletit, 25 mg, sisältävät myös kurkumauutetta ja aktiivista kurkumiinia.

Kuvaus

Pakkauskoko

100 tablettia