Aboa Medica Aloe Vera -geeli – arganöljy 200 ml

17,90 

85,00 € / l

Hypoallergeeninen geelivoide

Luonnolliset vaikuttavat aineet:

Aloe Vera barbadensis 99,9%
Arganöljy (Argania spinosa, siemenöljy)

 

Ainesosat

Water, Argania Spinosa Kernel Oil, Aloe Barbadensis, Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate.

Kuvaus

Muut ainesosat

Aqua
Acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer
Disodium EDTA
Sodium hydroxide
Phenoxyethanol
Potassium sorbate

Lääkeaaloe (Aloe vera barbadensis Miller) on ulkoisesti käytettynä anti-inflammatorinen, tulehdusta estävä, kuivaa ja ärtynyttä ihoa rauhoittava sekä auringon tai muun polttaman aiheuttamaa ihoärsytystä lievittävä. Se edistää vahingoittuneen kudoksen uusiutumista ja voi siten nopeuttaa haavaumien ja hyönteisten puremien paranemista.

 

Tutkimukset vahvistavat lääkeaaloen edullisen vaikutuksen myös psoriaasin lisähoidossa. Arganöljy sisältää runsaasti luonnollisia antioksidantteja, kuten myös E-vitamiinia, jotka estävät ihokollageenin liiallista rappeutumista (rypyt, juonteet, karkeus) ja pehmittää ihohuokosiin kertyvää talia (finnien muodostuminen) samalla kun aaloen polysakkaridit edistävät ihon uudistumista. Arganöljy muodostaa iholle kosteutta pidättävän kalvon ja palauttaa sille sen luonnollista pehmeyttä ja kimmoisuutta.

 

Levitä hellävaraisesti. Imeytyy hyvin. Käytä tarpeen mukaan, päivittäin tai tarvittaessa jopa useita kertoja päivässä. Allergiatestattu (hypoallergeeninen).