Puhdistamo RUUSUJUURIUUTE

20,30 

400,00 € / l

  • Valmistettu Suomen Lapin ruusujuuresta
  • Miellyttävän makuinen
  • Riittoisa ja vahva uute
  • Täysin suomalainen tuote

Slut i lager

Beskrivning

Puhdistamon Ruusujuuriuute on täysin suomalainen tuote ja valmistettu Lapissa luonnonvaraisena kasvavasta ruusujuuresta. Ruusujuuri (tunnetaan myös nimellä ”pohjanruusujuuri”) on saanut nimensä miellyttävästä ruusuntuoksuisesta ominaistuoksustaan. Se ei kuitenkaan ole mitään sukua varsinaisille ruusukasveille.

 

Puhdistamon Ruusujuuriuute valmistetaan ainoastaan Suomen Lapin ruusujuuresta, joka on karun kasvuympäristönsä vuoksi huomattavasti etelässä kasvatettua ruusujuurta voimakkaampaa. Päiväannos ruusujuuriuutetta vastaa peräti 300 mg kuivattua ruusujuurta. Nykyään ruusujuuri onkin yksi tutkituimmista yrttikasveista ja soveltuu erityisen hyvin yhdessä käytettäväksi Puhdistamon Ashwagandhan ja Reishiuutteen kanssa.

 

Pakkauskoko

50 ml

 

Annostus

Yksi pipetillinen 1 – 3 kertaa päivässä sekoitettuna nesteeseen.

 

Ainesosat

Vesi, alkoholi (20%), ruusujuuri

Suositeltu vuorokausiannos
Yksi pipetillinen (1 ml) 1 – 3 kertaa päivässä sekoitettuna nesteeseen. Päiväannos (3 ml) vastaa 300 mg:aa kuivattua ruusujuurta. /
Tuote sisältää alkoholia. Lisäämällä uutetta kiehuvan kuuman veden joukkoon alkoholi tarvittaessa haihtuu.

 

Säilytys

Säilytys huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna

 

Valmistettu

Suomi

 

Ravintolisä

Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei käytettäväksi verenohennuslääkityksen kanssa. Mikäli olet raskaana tai imetät, keskustele tuotteen käytöstä asiantuntevan terveydenhuollon ammattilaisen kanssa.