Toimitusehdot lyhyesti:

 

Vaasanluonnonravinto.fi on Vaasan Luonnonravinto Oy:n (Y-tunnus 2276489-6) ylläpitämä verkkokauppa. Vaasan luonnonravinto myy luontaistuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille, joista jäljempänä käytetään nimitystä kuluttaja.

 

Vaasan Luonnonravinto sitoutuu noudattamaan toiminnassaan Suomen Asiakkuusmarkkinointiliitto ry:n (ASML) Reilun Pelin Sääntöjä ja Sähköisen Kaupankäynnin Sääntöjä sekä kuluttajakaupasta säädettyjä lakeja.

 • Kaikki tuotteet myydään sellaisina kuin ne ovat.
 • Hinnat sisältävät arvonlisäveron.
 • Maksutapoina verkkopankit, yleisimmät luottokortit, Jousto Laskulla, Jousto Osamaksulla tai maksu myymälään (vain jos toimitustapana Nouto).
 • Toimitustapana on postitus tai nouto myymälästämme
 • Ostokuitti tai laskukopio tulee säilyttää virhevastuuta varten.
 • Tuotteilla 14 päivän palautusoikeus mikäli tuote on käyttämätön.

 

 

Tilaaminen

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin sopimus-, tilaus- ja toimitussehtoihin, jotka koskevat toimituksia. Tilauksia toimitetaan ainoastaan Suomen sisälle.

 

Tilauksen yhteydessä asiakkaan tulee aina ilmoittaa:

 • nimi
 • postiosoite
 • sähköpostiosoite
 • puhelinnumero

 

Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu sähköpostilla ja puhelimitse. Asiakas sitoutuu tilauksen tekemisen jälkeen tarkkailemaan sähköpostiaan. Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun asiakas on jättänyt tilauksen. Järjestelmä vahvistaa tilauksen automaattisesti sähköpostilla.

 

Vaasan Luonnonravinnon vastuu tuotteen huonosta saatavuudesta, viranomais- tai maahantuontirajoituksista tai kuluttajavaateista rajoittuu aina maksimissaan kaupan purkamiseen ja maksettujen rahojen palauttamiseen.

 

Kaikki Vaasan Luonnonravinnon verkkokaupssa myytävät tuotteet myydään sellaisina kuin ne ovat. Mikäli asiakas ei hyväksy tuotepaketin sisältöä, tulee hänen palauttaa tuote 14 päivän palautusoikeuden puitteissa käyttämättömänä takaisin palautusosoitteeseen.

 

 

Tarkemmat toimitusehdot
 

1. Toimitusaika

Tuotteidemme toimitusaika on 1 – 5 työpäivää. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

 


2. Toimitustavat

– Nouto Postista, hinta 7,90 €

Nouda tilaamasi tuotteet omasta Postista tai Postin pakettiautomaatista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi Postista heti saapumispäivänä klo 16 jälkeen. Voit myös noutaa tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi automaatista heti.

 

Postin lähetyksien kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella, jonka saat sähköpostiin kun lähetämme paketinne.

 

Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen sekä linkin, jonka kautta voit kätevästi seurata tilauksesi etenemistä.

 

– Nouto myymälästä

Jos valitset toimitustavaksi noudon myymälästä, tuotteet ovat noudettavissa valmiiksi pakattuina tilauksesta seuraavana päivänä klo 11:00 valitsemastasi myymälästä myymälän aukioloaikoina ( ma-pe 9-18, la 10-16). Maksu verkkokaupassa tai myymälässä.

 

Hinnat

Hinnaston hinnat sisältävät arvonlisäveron, mutta eivät kuljetusta. Ostoskori kertoo aina toimituskulujen suuruuden. Kaikkien tuotteiden tuotetiedot näkyvät kotisivuillamme. Yhden ostoksen toimitusmaksu on 7,90 € riippumatta tuotteiden lukumäärästä. Yli 70 € tilaukset toimitamme ilman toimituskuluja. Ostokori huomioi tämän alennuksen automaattisesti. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. 

 

3. Toimitusten paketointi

Paketoinnissa uudelleekäytämme meille tulleita pakkausmateriaaleja, kuten pahvilaatikoita, pehmustemateriaaleja jne.
Tästä syystä pakkausmateriaalit ja niiden ulkonäkö vaihtelee

 


4. Maksutavat

 

Klarna Checkout: Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat lasku, erämaksu, verkkopankit ja luottokortit – kaikki yhtä turvallisia!

 


5. Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton sekä myyntikelpoinen pakkauksessaan.

 

Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen info(at)vaasanluonnonravinto.fi tai puhelimitse numeroon
06-3174493 (ma-pe 10-18 la 10-16).

 

Pyydämme palauttamaan tuotteet asiakaspalautuksena osoitteeseen:

 

Vaasan Luonnonravinto Oy, Hovioikeudenpuistikko 15, 65100 VAASA

 

Noutamatta jätetystä paketista veloitamme lähetyskulut 
Noutamatta jätetty paketti ei  ole sama kuin palautus. 

 

Pyydämme ilmoituksessanne kuitenkin ystävällisesti ilmoittamaan:

 • Palautuksen syyn (mikäli viottunut tai väärä tuote)
 • Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)
 • Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai toivotteko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle (ja hyvitämme mahd. erotuksen).

 

 

Suostumus henkilötietojesi käsittelyyn

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen.

 

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

 

Rekisterinpitäjä:
Vaasan Luonnonravinto Oy
Rekisteriasiat
Hoviovikeudenpuistikko 15
65100 Vaasa

 

Rekisteriasiat:
Kirjallisiin rekisteröintiä koskeviin ongelmiin ja palautteisiin vastataan viimeistään kahden arkipäivän kuluessa.

 

Rekisterin nimi:
Vaasan luonnonravinnon kuluttaja-asiakasrekisteri

 

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus:
Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja Vaasan Luonnonravinnon oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin.

 

Rekisterin tietosisältö:
Rekisteri sisältää maksimissaan seuraavat tiedot asiakkaista: 

 • Yhteystiedot (nimi, yhteystiedot (osoite) yhteydenottoa varten)
 • Tunnistustiedot (salasana/käyttäjätunnus)
 • Lupatiedot
 • Asiakassuhteen päättymistiedot

 

Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet:
Tietolähteenä ovat verkkopalvelun asiakkaaksi rekisteröitymisen yhteydessä sekä asiakassuhteen kestäessä asiakkaalta kerättävät tiedot. Henkilötietojen päivittämiseen saatetaan käyttää väestörekisteriä.

 

Säännönmukaiset tietojen luovutukset:
Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille.

 

Tietojen poistaminen:
Tietoja voidaan poistaa asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi. Lisäksi tietoja voidaan joutua poistamaan valvonnan seurauksena, mikäli asiakas väärinkäyttää palvelua tai harjoittaa palvelun avulla rikollista toimintaa tms.

 

Rekisterin suojauksen periaatteet:
Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Vaasan Luonnonravinnon tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee on suojattu palomuurilla ja muin teknisin toimenpitein kuten kryptauksin huomioiden toimenpiteiden aiheuttamat kustannukset.

 

Kielto-oikeus:
Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia varten.