Aboa Medica Jodikelp Merilevätabletit 225 mcg

13,90 

342,11 € / kg

Suomen maaperä on jodiköyhää, joten emme aina saa sitä riittävästi ravinnostamme. Tämä mineraali on hyvin tärkeässä osassa ihmisen rasva-aineenvaihdunnassa. Liian vähäinen jodin saanti tekee ihmisen viluiseksi ja lihomisherkäksi. Kelp rakkolevä on hyvä ja turvallinen lähde luonnolliselle jodille.

 

KELP on suuri, ruskoleviin kuuluva vihanta merikasvi. Sen sisältämät luonnolliset mineraalit, kuten kalium, magnesium, kalsium ja rauta edistävät kilpirauhasen hyvinvointia, jolla on tärkeä osa kasvun, kehityksen ja aineenvaihdunnan toiminnassa.

 

Merilevät sisältävät myös vitamiineja ja hyvän ravitsemuksen kannalta tärkeitä solusuoloja, yksi tärkeimmmistä on jodisuola (Jodum chloratum) joka on välttämätön tyroksiinin muodostumiselle elimistössä.

 

Kelp edistää kilpirauhasen tervettä toimintaa ja pienentää sen vajaatoiminnan riskiä. Se parantaa myös rasva-aineenvaihduntaa ja tehostaa kehon lämpötaloutta ja verenkiertoa.

 

Annostus

1 kapseli päivässä (aikuisille) nesteen kera, ruokailun yhteydessä tai lääkärin/terapeutin ohjeen mukaan.

 

Pakkauskoko

125 tabl/38 g.

 

Ainesosat

Pohjois-Atlantin merilevä, täyteaineet (kalsiumfosfaatti, kasviselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (steariinihappo (kasviperäinen)), piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat (kasviperäinen).