Vasa Naturkost

Vasa Naturkost grundades redan år 1959 och är ett familjeföretag med två hälsokostbutiker i Vasa centrum. Huvudbutiken finns i Hartmans Hus på Hovrättsesplanaden och den andra butiken finns i Saluhallen.

Välkommen att bekanta dig med vårt stora urval av hälso- och naturprodukter! Legitimerade fytonomer, kostrådgivare och kunninga hälsokostförsäljare hjälper dig att hitta rätt i produktdjungeln. Vi har ett stort sortiment av bl a kosttillskott, registrerade naturläkemedel, livsmedel, kosmetik och superfood. Dessutom säljer vi bla homeopatiska medel. Vi sänder varor mot postförskott, så kontakta oss gärna ifall du inte har möjlighet att personligen komma in.

Hovrättsesplanadens butik

Vi har två butiker alldeles i centrum av Vasa – Huvudbutiken finns på Hovrättsesplanaden i Hartmans Hus intill torget. Vasa Naturkost på Hovrättsesplanaden är öppet vardagar kl 9-18 och lördagar kl 10-16.

Saluhallens butik

Den andra butiken finns på motsatta sidan av torget i Saluhallen. Saluhallens butik är öppen 10-18 på vardagar och 10-15 på lördagar.

Nästa evenemang

  • Skådespelerskan Pirkko Mannola kommer till Vasa 12.9 för att tillsammans med experten Jarmo Hörkkö prata om Den mogna kvinnans hälsa. Föreläsningen är gratis och hålls vid Svenska Handelshögskolan i Vasa med början kl 18.00.Föreläsningen är på finska. Välkommen!

Hälsotipset

Kontaktuppgifter och öppettider

Öppethållning

Hovrättsesplanaden

Vasa Naturkost på Hovrättsesplanaden är öppet vardagar kl 9-18 och lördagar kl 10-16.

Saluhallen

Saluhallens butik är öppen 10-18 på vardagar och 10-15 på lördagar.

Om du undrar över något, kontakta oss på email info@vaasanluonnonravinto.fi . Du kan även nå oss per telefon på nummer 06-3174493. Saluhallens tel nr är 06-3174025.

Bekanta dig med vår erfarna personal