Vida Vahva Sinkki + B6-vitamiini

9,90 

inf € / l

Valmiste sisältää B6-vitamiinia, joka edistää sinkin imeytymistä elimistössä.

 

  • Ravintolisä
  • Ihon ja hiusten hyvinvoinnille
  • Ylläpitää vastustuskykyä
  • Solujen suojaksi hapetusstressiä vastaan
  • Kehitetty ja valmistettu Suomessa

Varasto loppu

Kuvaus

Vida Vahva Sinkki + B6 valmisteessa sinkki on peräisin sinkkipikolinaatista maksimaalisen imeytymisen varmistamiseksi. Tämä on tärkeää, sillä erilaisissa sinkkiravintolisissä on selviä eroavuuksia imeytymisen suhteen. Yksi parhaiten imeytyvä sinkin muoto on orgaaninen sinkkipikolinaatti, sillä mahahappojen määrä ei vaikuta sen imeytymiseen.

 

Vida Vahva Sinkki-valmiste sisältää myös B6-vitamiinia, koska elimistömme tarvitsee sitä voidakseen kunnolla hyödyntää sinkkiä. B6-vitamiini edistää sinkin imeytymistä ja edistää hermoston normaalia toimintaa sekä normaaleja psykologisia toimintoja.

 

Miksi sinkki on tärkeä?

 

Riittävän sinkinsaanti suojaa solujamme. Happiradikaaleja syntyy elimistöön päivittäin normaalin aineenvaihdunnan sivutuotteena. Myös liiallinen stressi, krooniset sairaudet, alkoholin käyttö ja sokeripitoinen ravinto lisäävät entisestään elimistön hapettumista ja matala-asteista tulehdusta. Tämän vuoksi on tärkeää huolehtia riittävästä sinkin saannista, sillä se edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Sinkki säätelee myös immuunijärjestelmän normaalia toimintaa vaikuttamalla valkosolujen ja välittäjäaineiden aktiivisuuteen.

 

Sinkki on elimistölle tärkeä hivenaine ja se osallistuu yli 300 entsyymin toimintaan. Sinkkiä on käytännössä jokaisessa ihmisen solussa ja se vaikuttaa muun muassa aivotoimintaan, näkökykyyn, hedelmällisyyteen, vastustuskykyyn sekä happo-emästasapainoon.

 

Aikuisen sinkinsaannin päivittäinen suositus on Suomessa 10 mg, mutta optimaalinen tarve on yksilöllinen ja voi olla huomattavankin suuri.

 

Hiusten ja ihon hyvinvointiin

 

Sinkin riittävä saanti on edellytys myös terveen ihon, hiusten ja kynsien hyvinvoinnille, sillä yksipuolinen ravinto ja stressi vaikuttuvat myös niiden kuntoon. Kun esimerkiksi hiukset eivät saa riittävästi rakennusaineita ravinnosta, ne saattavat oheta ja muuttua veltoiksi ja elottomiksi. Elimistömme käyttää saamansa rakennusaineet siellä, missä niitä eniten tarvitaan, ja ravintoaineiden saannin ollessa niukkaa, jäävät hiukset usein ilman ravinteita.

 

1 tabletti sisältää B6-vitamiinia 4 mg, joka 286 % päivän saannin suosituksesta sekä sinkkiä 25 mg, joka on 250 % päivän saannin suosituksesta.

 

Ainesosat: Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyyliselluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), sinkkipikolinaatti, pyridoksiinihydrokloridi, paakuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi

 

Käyttöohje:1 tabletti päivässä. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

 

Huomautus: Sinkinsaannin turvallisen yläraja vuorokaudessa on 25 mg.

 

Säilytys: Kuivassa paikassa.

 

Pakkauskoko: 120 tablettia