Via Naturale Nokkos-Kalkki, inkivääri + vihersimpukka 140 tabl + 60 tabl

35,80 

198,89 € / kg

VAHVA NOKKOS-KALKKI-INKIVÄÄRI+VIHERSIMPUKKA MAGNESIUM & D3-VITAMIINI

 

Nokkos-kalkki-inkivääri-vihersimpukkavalmiste. Vahva ja monipuolinen ravintolisä. Hyvinvointia liikuntaelimille: luusto,lihakset ja nivelet.

 

• varmuutta liikkumiseen
• liukkautta askeliin

Varasto loppu

Kuvaus

Vahvempi versio alkuperäisestä Nokkos-kalkki Inkivääri + Vihersimpukasta. Se sisältää samoja vaikuttavia aineita kuin perinteinen Nokkos-Kalkki-Inkivääri + vihersimpukka, mutta enemmän. Erinomainen valmiste muutaman viikon aloituskuuriksi, jonka jälkeen voi käyttöä voi jatkaa perinteisellä Nokkos-Kalkki Inkivääri + vihersimpukka ravintolisällä.

 

Vahva Nokkos-Kalkki-Ikivääri + vihersimpukka sisältää myös runsaasti kalsiumia, magnesiumia ja D3-vitamiinia. Magnesium edistää lihasten normaalia toimintaa ja kalsium on tarpeellinen luuston pysymiselle normaalina. D-vitamiini edistää kalsiumin normaalia imeytymistä.

 

Suositeltava vuorokausiannos: 2 tablettia vuorokaudessa aterian yhteydessä. Ilmoitettua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

 

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion eikä terveiden elämäntapojen korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Inkiväärin vuoksi tuotetta ei suo