13,85 €
69,25 € / l
Kylmäpuristetun vehnänalkioöljyn raaka-aineet valitaan huolella parhaan mahdollisen laadun takaamiseksi. Kylmäpuristus tapahtuu sveitsiläisellä ammattitaidolla ilman kuumennusta ja orgaanisia liuottimia. Näin vehnänalkioöljy ja sen E-vitamiinit ja arvokkaat rasvahapot säilyvät hyväksemme alkuperäisessä, luonnon luomassa muodossa.
Varasto loppu
E-vitamiini on vahva antioksidantti. E-vitamiini suojaa soluja normaalin aineenvaihdunnan tuottamien ns. vapaiden radikaalien haitallisilta vaikutuksilta. Vapaiden radikaalien määrä kasvaa erityisesti mm. fyysisen rasituksen aikana ja kehossa vallitsevien kroonisten tulehdustilojen takia.
Vapaiden radikaalien suuri määrä ja vastaavasti antioksidanttien puute voivat aiheuttaa mm. solujen härskiintymistä ja ennen aikaista vanhenemista.
Luonnossa E-vitamiinit esiintyvät aina erilaisten ns. tokoferolien ja tokotrienolien yhdistelminä. Luonnossa vallitsevan monipuolisuuden uskotaan olevan tässäkin kohtaa yksittäistä puhdasta aineosaa parempi. Nykytiedon mukaan luonnollisten E-vitamiiniaktiivisten yhdisteiden seoksen uskotaan olevan elimistöllemme puhdasta (synteettistä) alfa-tokoferolia parempi vaihtoehto. Luonnollinen voittaa synteettisen puhdasaineen hyväksikäytettävyydessä ja antioksidattitehokkuudessa.
Vehnänalkioöljy on luonnon rikkain E-vitamiinien lähde.
E-vitamiini on vahva antioksidantti, joka suojaa kehomme soluja härskiintymiseltä ja ennenaikaiselta vanhenemiselta. Vehnänalkioöljyn edullinen rasvahappokoostumus (mm. kasviperäinen omega-3) korostaa öljyn sydänystävällistä kokonaisuutta.
Antioksidanttien tarve korostuu raskaassa fyysisessä rasituksessa.
Vehnänalkioöljyn sisältämä
Linolihapon edullinen vaikutus kolesteroliin saavutetaan nauttimalla päivittäin 10 g linolihappoa.