Biomed REMIKSI 1200G

95,50 

79,58 € / kg

Remiksi on monipuolinen rakennusaineiden lähde rasittuneelle elimistölle. Sopii  hyvin myös urheilijoille palautumisjuomaksi. Remiksi palautusjuoma aloittaa tehokkaan palautumisen heti suorituksen jälkeen.* Sisältää hiilihydraattien ja proteiinin lisäksi kreatiinia, magnesiumia, sinkkiä ja seleeniä.

Varasto loppu

Kuvaus

Remiksi sisältää hiilihydraattien ja proteiinin lisäksi kreatiinia, magnesiumia, sinkkiä ja seleeniä ja emi-siitepölyuutetta, joka on SOD-entsyymin lähde. Remiksin proteiini on korkealuokkaista heraproteiini-isolaattia.

 

  • Monipuolinen rakennusaineiden lähde rasittuneelle elimistölle*.
  • Sopii myös hyvin urheilijoille palautusjuomaksi, sillä se auttaa elimistöä aloittamaan tehokkaan palautumisen heti rasituksen jälkeen. *
  • *Magnesium auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta ja edistää lihasten normaalia toimintaa. Seleeni ja sinkki edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Proteiini edistää lihasmassan kasvua ja säilymistä. Proteiini edistää luuston pysymistä normaalina.

 

Remiksi ei ole tarkoitettu korvaamaan normaalia ruokaa.

 

Annostus

Sekoita 50 g (1 dl) jauhetta 5 dl:aan smoothieta tai muuta nestettä.  Käytä ½ – 1 annosta päivässä. Valmiina säilyy jääkaapissa enintään 1 vrk.

                         

Sisältää maitoproteiinia. Sisältää sokeria ja makeutusainetta.

 

Jauhe säilytetään kuivassa ja huoneenlämmössä.

 

Valmistettu Suomessa.

 

Tietoa siitepölyallergikoille

Emi-siitepölyuute on allergiatestattu RAST-menetelmällä eikä aiheuta normaalisti reaktioita siitepölyallergikoille. Allergiaa aiheuttavat ainesosat on poistettu.

1200 g. P