Puhdistamo OHHIRAN OM-X MAITOHAPPOBAKTEERI

36,95 

1 154,69 € / kg

  • Sisältää 11 eri bakteerikantaa, jotka eivät ole keskenään kilpailevia ja täten asettuvat luontaiseen optimaaliseen tasapainoon
  • Valiojoukko vahvoja ja kiinnittymiskykyisiä maitohappobakteereja
  • Maitohappokäymällä valmistettu elävä, kuivaamaton maitohappobakteeri
Kuvaus

Ainesosat

Oligosakkaridit, auringonkukkaöljy, luumu, glyseriinirasvahappoesterit, mehiläisvaha, karamelli, soijalesitiini, gojimarja, shiitake, vihannessinappi, viikuna, mustikka, myrica rubra, sitruuna, herkkusieni, maitake, hijiki, wakame, kombu(kelp) Kapseli: Gelatiini, glyseriini

 

Säilytys

 

Säilytys huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna

 

Alkuperämaa

 

Japani

 

Valmistaja

 

BIOBANK CO., LTD.

 

Bakteerikannat

Maitohappobakteerit, yhteensä 1000 milj.  CFU, Bifidobacterium breve ssp. breve, bifidobacterium infantis ssp. infantis, bifidobacterium longum, lactobacillus acidophilus, lactobacillus brevis, lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus casei spp. casei, lactobacillus fermentum, lactobacillus helveticus ssp. jugurti, lactobacillus plantarum, streptococcus thermophilus

 

Ravintolisä

Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

 

Pakkauskoko

30 kapselia

 

Annostus

1 kapseli veden kanssa 1-2 kertaa päivässä tyhjään vatsaan, 1 tunti ennen ruokailua tai 1,5 tuntia aterian jälkeen.

 

Peräti yli 70 prosenttia immuunipuolustuksen soluista sijaitsee suolistossa, minkä myötä suoliston bakteeritasapaino on äärimmäisen tärkeä koko kehon kannalta.

 

OM-X Maitohappobakteeri valmistetaan patentoidulla menetelmällä, jossa erilaisista kasveista, yrteistä, merilevistä ja sienistä uutettua seosta fermentoidaan vähintään kolme vuotta. Tällöin ainoastaan kaikista vahvimmat bakteerit selviytyvät ja lopulta päätyvät suojattuun kapseliin.

 

Fermentoitumisprosessin sivutuotteena syntyy myös lyhytketjuisia rasvahappoja, vitamiineja, aminohappoja ja lukuisia muita tarpeellisia ravinteita. Nämä ovat juuri niitä samoja ravinteita, joita normaalisti syntyy terveessä ruoansulatuskanavassa hyväkuntoisella ihmisellä.