PELLAVAROUHE LUOMU

6,90 

Luomupellavarouhe valmistetaan valikoiduista suomalaisista luomupellavansiemenistä. Suurin osa pellavansiementen sisältämästä öljystä on poistettu hellävaraisella kylmäpuristusmenetelmällä.

Varasto loppu

Kuvaus
Luomupellavarouhe valmistetaan valikoiduista suomalaisista luomupellavansiemenistä. Suurin osa pellavansiementen sisältämästä öljystä on poistettu hellävaraisella kylmäpuristusmenetelmällä.Pellavarouhe on ravintoarvoltaan ja käyttötavoiltaan monipuolinen ruoka-aine. Se sisältää runsaasti elimistömme hyvinvoinnille tärkeitä rasvahappoja (mm. omega-3-sarjan alfalinoleenihappoa), vitamiineja ja hivenaineita. Pellava on kasvikunnan runsain lignaanin lähde. Lignaanit kuuluvat kasviestrogeeneihin ja tunnetaan voimakkaina antioksidantteja. Pellavarouheesta 37 % on vatsaa hellivää ravintokuitua. Myös pellavan proteiinikoostumus on ravitsemuksellisesti ihanteellinen.

Valvottua luomutuotantoa Luomupellavarouheen raaka-aineet tulevat suomalaisilta luomutiloilta. Luomuviljelyssä ei käytetä torjunta-aineita eikä keinotekoisia lannoitteita, vaan maaperän hedelmällisyyttä pidetään yllä luonnonmukaisilla viljelymenetelmillä. Pellavainen Luomu Pellavarouheella on valvovan viranomaisen tunnus (FI-EKO-201). Se on takuu luomuviljelyn ja satoa jalostavien yritysten säännöllisestä valvonnasta.

EI HUOLTA KADMIUMISTA

Pellavalla on luontainen taipumus sitoa maaperästä kadmiumia. Valioravinnon Luomu Pellavarouheessa kadmiumin määrä on kuitenkin minimoitu mahdollisimman vähäiseksi. Pellavan tuotantoon käytetyille viljelymaille on asetetut erittäin tiukat vaatimukset. Puhdas ja laadukas lopputuote on kunnia-asia Valioravinnolle ja suomalaisille pellavan viljelijöille.

KÄYTTÖTARKOITUS

  • Runsaasti terveellistä kuitua
  • Välttämättömiä omega-3 ja -6-rasvahappoja
  • Hyvää proteiinia
  • Puuroihin ja leivontaan
  • Kuitulisäksi terveysjuomiin

Luomupellavarouhe on ravintoarvoltaan ja käyttötavoiltaan monipuolinen ruoka-aine.

Pellavarouhe sisältää runsaasti koko elimistömme hyvinvoinnille tärkeää ravintokuitua, hyviä rasvahappoja, vitamiineja ja hivenaineita. Pellava on lisäksi kasvikunnan runsain lignaanin lähde. Myös pellavan proteiinikoostumus on ravitsemuksellisesti ihanteellinen.

KENELLE

  • Laiskasta vatsasta kärsiville
  • Kuitulisäksi karppaajille
  • Kaikenikäisille naisille ja miehille