Pascoe pH-balance 100 tabl

24,20 

432,14 € / kg

Luonnollista tukea elimistön pH-tasapainolle. Tunnetko olosi väsyneeksi? Kärsitkö kolotuksesta tai närästyksestä? Junnaako paino paikallaan kevennysyrityksistäsi huolimatta? Apu saattaa löytyä elimistön pH-tasapainon tukemisesta. pH-balance PASCOE® -jauhe ja -tabletit sisältävät bikarbonaatteja, jotka tukevat luonnollista emäsvirtausta sekä poistavat sidekudokseen kertyneitä happoja. Tämän seurauksena mm. ruoansulatus ja elimistön aineenvaihdunta toimivat vilkkaammin.

 

Elimistön liian hapan pH saattaa:

  • hidastaa aineenvaihduntaa
  • aiheuttaa painonnousua
  • haitata kuona-aineiden poistumista
  • häiritä ruoansulatusta
  • synnyttää väsymystä
  • tuntua lihaksissa voimattomuutena ja jäykkyytenä

Varasto loppu

Kuvaus

pH-balance PASCOE® -tabletit on emäksisiä mineraaleja sisältävä ravintolisä. Pakkaus sisältää 21 pH-testiliuskaa, joilla voit tarkistaa elimistösi pH-tason.

 

pH-balance PASCOE® ei ole sama asia kuin ruokasooda. On tärkeää erottaa tavallinen, elintarviketeollisuuden käyttämä ruokasooda ja pH-balance PASCOE® toisistaan. Ruokasooda sisältää pelkkää natriumbikarbonaattia, joten saamme siitä reilun annoksen natriumia, jonka liiallinen käyttö taas rasittaa elimistöä.

 

Natriumbikarbonaatti ei myöskään yksin riitä elimistön pH-tasapainon ylläpitämiseen. Sen sijaan yli sata vuotta vanha, luonnon emäksisten suolojen seos, pH-balance PASCOE®, sisältää kalsiumia, magnesiumia, kaliumia ja sinkkiä. Natriumia siinä on juuri oikeassa suhteessa muihin emäksisiin suoloihin nähden.

 

Miten voit vaikuttaa pH-tasapainoosi?
pH-tasapainoon vaikuttaminen pelkän ruokavalion kautta ei välttämättä tuo toivottua tulosta. pH-balance PASCOE® -tuotteet puhdistavat elimistöä happamista kuona-aineista tehokkaasti ja tasapainottavat elimistön luonnollista pH-tasapainoa. Tämän seurauksena aineenvaihdunta vilkastuu, ruoansulatus alkaa toimia normaalisti ja lihakset palautuvat nopeammin urheilusuorituksen ja liikunnan jälkeen. pH-balance PASCOE® -tablettien ja -jauheen sisältämä sinkki edistää normaalia happo-emäsaineenvaihduntaa, ja tuotteiden sisältämä kalsium puolestaan tukee ruoansulatusentsyymien normaalia toimintaa.

 

pH-balance PASCOE® -tuotteet ovat sokerittomia, laktoosittomia, gluteenittomia ja hiivattomia, ja ne sopivat myös raskaana oleville ja imettäville. Tuotteet eivät sisällä väri-, säilöntä- tai makeutusaineita.

 

Annostus
2 tablettia 4 kertaa päivässä 1-3 tuntia ruokailua ennen tai jälkeen, runsaan veden kera.

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.