Nordiq Nutrition MALE COMPLEX

27,90 

Luonnollinen ravintolisä miehelle

NORDIQ Nutrition Male Complex sisältää miesten hormonitoimintaa ja eturauhasta tukevia kasviravinteita ja antioksidanttisia hiveaineita kuten sinkkiä ja seleeniä. Male Complex tukee myös testosteronitasoja luonnollisesti. NORDIQ Botanical Complex -yhdistelmän tuorepakastekuivatut kasvit on valittu huolella synergistisen vaikutuksen aikaansaamiseksi, ja niillä on myös hormeettisia, elinvoimaa lisääviä vaikutuksia. Tuote sisältää mm. nokkosenjuurta, sahapalmua ja vesimelonia.

Varasto loppu

Kuvaus

Miehinen terveys, hedelmällisyys, eturauhasen terveys ja hormonitasapaino ovat riippuvaisia riittävästä määrästä välttämättömiä ravinteita, kuten sinkkiä ja seleeniä. Seleeni auttaa suojaamaan soluja oksidatiiviselta stressiltä ja sinkki auttaa ylläpitämään normaaleja testosteronitasoja.

 

NORDIQ Botanical Complex -kasviyhdistelmä on kehitetty huolella synergistisen vaikutuksen aikaansaamiseksi. Tuorepakastekuivatut ja luomulaatuiset kasvit ovat ravintorikkaita ja sisältävät runsaasti polyfenoleita joilla on hormeettisia vaikutuksia lisäten näin terveyttä ja elinvoimaisuutta.

 

Ominaisuudet

Sahapalmu ravitsee ja tukee miehistä terveyttä, sillä se sisältää erityisesti miehille hyödyllisiä fytosteroleja (etenkin sitosteroli).
Nokkosenjuuri on runsaasti mineraaleja sisältävä, yleisvahvistava rohdos. Sen sisältämä beta-sitosteroli voi olla erityisen tärkeä etenkin miehen terveydelle.
Vesimelonin mehulla voi olla verenkiertoa tukevia ominaisuuksia ja se sisältää luontaisesti runsaasti miehille tärkeää lykopeenia.
Persilja ja vesikrassi ovat ravintorikkaita kasveja ja ravitsevat kokonaisvaltaisesti.
Polyfenoleita runsaasti sisältävillä kasveilla, kuten hibiskuksella ja vihreällä teellä arvellaan olevan lukuisia terveysvaikutuksia.
Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille
Täysin lisä- ja täyteaineeton
Ei sisällä makeutusaineita eikä sokeria.
Ei sisällä gluteenia, vehnää, maitoa, soijaa tai hiivaa.

 

Pakkauskoko

60 kapselia

 

Annosuts

1-3 kasviskapselia päivässä aterian yhteydessä. Annostusta ei saa ylittää.
Ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion ja terveellisten elintapojen korvikkeena. Älä säilytä lasten ulottuvilla. Raskaana olevien suositellaan keskustelevan käytöstä lääkärin tai terveydenhoidon ammattilaisen kanssa.

 

’1 kapseli sisältää:% RI*

Luomu Nokkosenjuuri*150 mg
Sahapalmunmarja150 mg
Vesimeloninmehu*125 mg
Luomu persiljanlehti*50 mg
Luomu vesikrassi*25 mg
Luomu hibiskuksenkukka-vihreäteesekoitus10 mg
*tuorepakastekuivattu
Kasviskuorilo (hydroksipropyylimetyyliselluloosa)118 mg
Sinkki (bisglysinaatti)10 mg100
Seleeni (selenometioniini)50 µg91

 

*vuorokautisen saannin vertailuarvosta