KYOLIC IMMUNE

24,80 

620,00 € / kg

Kyolic Immune on vastustuskykyä monipuolisesti tukeva yhdistelmä standardoitua valkosipuliuutetta, Aged Garlic Extract™ (AGE) sekä immuunipuolustukselle tärkeitä ravintoaineita ja vitamiineja.

Vastustuskyvylle ja tilapäisen stressin hallintaan

Varasto loppu

Kuvaus

PARAS YHDISTELMÄ VASTUSTUSKYVYLLE

MAAILMAN TUTKITUIN VALKOSIPULI + C-VITAMIINI + IMMUNE COMPLEX

Kyolic Immune on vastustuskykyä monipuolisesti tukeva yhdistelmä standardoitua valkosipuliuutetta, Aged Garlic Extract™ (AGE) sekä immuunipuolustukselle tärkeitä ravintoaineita ja vitamiineja.

Vastustuskyvylle ja tilapäisen stressin hallintaan

AGE valkosipuliuutteen terveysvaikutuksia kartoittavista tutkimuksista on julkaistu yli 750 tieteellistä artikkelia. AGE edistää normaalia vastustuskykyä tukemalla elimistömme omia luonnollisia immuunipuolustusmekanismeja. Lisäksi se edistää tilapäisen stressin sietokykyä.

Kapseleiden Immune Complex sisältää ainutlaatuisen seoksen hermostolle tärkeitä ravintoaineita, kuten Aasian maissa arvostettuja sieni- ja kääpäjauheita.

KÄYTTÖTARKOITUS

 • Vastustuskyvyn tueksi
 • Fyysisen ja henkisen stressin sietoon
 • Piristämään ja lisäämään energisyyttä

Kyolic Immune sopii käytettäväksi sekä tilapäiseen akuuttiin tarpeeseen että säännölliseen pitkäaikaiseen käyttöön.

KENELLE

 • Vastustuskyvyn tukemista tarvitseville
 • Koko perheelle
 • Aktiivikuntoilijoille ja urheilijoille
 • Senioreille

Sopii myös vegaaneille.

KAHDEKSAN LUONNON TEHOAINEEN NEROKAS YHDISTELMÄ

Aged Garlic Extract AGE

Valkosipuli (Allium sativum) on aromikas ja yksi luonnon vahvimmista terveysvaikutteisista kasveista. Kyolic on jälkihajuton ja tutkitusti tehokas valkosipulivalmiste, jonka sisältämä valkosipuliuute on rekisteröity kaikkialla maailmassa nimellä Aged Garlic Extract (AGE). Tuote on ollut jo pitkään maailman suosituin valkosipuli -ravintolisä.

AGE -uutteen valmistuksessa ei käytetä lainkaan lämpöä eikä kemikaaleja. Pilkotut valkosipulit suljetaan sellaisinaan terässäiliöihin kylmäkypsymään 20 kk ajaksi. Lukuisten itsestään tapahtuvien entsymaattiseten reaktioiden ja biokemiallisten muutosten tuloksena syntyy maailman tutkituin ja terveysvaikutteisin valkosipuliuute. Aivan kuten juustot ja viinit, myös terveysvaikutteinen valkosipuli paranee ja vahvistuu kypsyessään.

Patentoidun kylmäkypsytyksen ansiosta Kyolic sisältää vakioidut määrät S-allyylikysteiiniä (SAC) ja S-allyylimerkaptokysteiiniä (SAMC) sekä kymmeniä valkosipulista lähtöisin olevia luonnollisia aktiiviaineita. AGE ei sisällä epäedullisia tiosulfaatteja. Kyolicia ei voi verrata tuoreeseen valkosipuliin eikä muihin valmisteisiin. Lopputuote on täysin jälkihajuton ja vatsaystävällinen.

C-vitamiini

C-vitamiini on tunnettu pirteysvitamiini, joka vähentää väsymystä ja uupumusta sekä edistää vastustuskyvyn normaalia toimintaa. C-vitamiinin vaikutus immuunipuolustukseen korostuu raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen. Se on myös tehokas antioksidantti, joka suojaa koko kehomme soluja hapettumisstressiltä.

IMMUNE COMPLEX LUONNOLLISET TEHOAINEET:

Oreganouute

Oreganoa ja sen lehtiä on hyödynnetty jo Hippokrateen ajoista lähtien mm. ylempien hengitysteiden hyvinvoinnin, vastustuskyvyn ja ruunasulatuksen edistämiseen sekä moniin muihin käyttötarkoituksiin.

Oliivinlehtiuute

Oliivin lehdet sisältävät runsaasti ns. polfenolisia yhdisteitä, joiden tehtävänä on suojata itse kasvia voimakkaan auringon paisteen rasituksilta. Välimeren maissa oliivin lehtiä on hyödynnetty moniin käyttötarkoituksiin.

Siitake, maitake, reishi, pakuri

Suomessa sieniä hyödynnetään lähes yksinomaan sellaisenaan ruuanvalmistuksessa. Monissa Aasian maissa, kuten Japanissa, Kiinassa ja Venäjällä monilla sienillä ja käävillä on vuosisatojen aikaista perinteistä käyttöä terveyttä edistäviin tarkoituksiin. Niiden vaikutuksia on myös tutkittu hyvin laajasti. Sienten ja kääpien vaikutusten taustalla on suurelta osin niiden rakenteissa luonnostaan runsaana esiintyvä erityinen kuitu, beeta-D-glukaani.

KLIININEN TUTKIMUSNÄYTTÖ JA TERVEYSVÄITTÄMÄT

Yli 750 tieteellistä julkaisua Kyolicin AGE -uutteen terveysvaikutuksista

Kyolic on maailman tutkituin valkosipuli -ravintolisä. Kyolicin terveysvaikutukset on osoitettu puolueettomien tutkimuslaitosten tutkimuksissa. Tuloksia on raportoitu jo yli 750 tieteellisessä julkaisussa.

AGE:n terveysväittämät eri vaikutusalueisiin

 • Edistää normaalia vastustuskykyä
 • Edistää tilapäisen stressin sietokykyä
 • Ylläpitää sydänterveyttä
 • Ylläpitää normaaleja kolesterolitasoja
 • Ylläpitää normaaleja homokysteiinitasoja
 • Ylläpitää maksan normaalia toimintaa

 

Kyolic Immune -kapselit sisältävät:

C-vitamiinia, joka edistää

 • Vastustuskyvyn pysymistä normaalina raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen
 • Solujen suojaamista hapettumisstressiltä
 • Normaalia energia-aineenvaihduntaa
 • Hermoston normaalia toimintaa

C-vitamiini auttaa lisäksi vähentämään väsymystä ja uupumusta