Kurkuma kylmä-kuumageeli 150ml

12,60 

84,00 € / l

Kurkumageeli on ulkoiseen käyttöön tarkoitettu kylmä-kuumageeli, joka rauhoittaa kipuilevia niveliä, nivelsiteitä ja lihaksia.

Varasto loppu

Kuvaus

Geeli rentouttaa niskan, hartioiden, selän ja raajojen lihasjännitystä ja edistää lihas- ja nivelrasituksen jälkeistä palautumista liikuntasuorituksen tai muun fyysisen rasituksen jälkeen. Kaksivaikutteinen geeli, joka viilentää välittömästi ja lämmittää sekä rentouttaa myöhemmin.

Vaikutus perustuu kuuteen luonnolliseen tehoaineyhdistelmään: kurkumaan, kondroitiinisulfaattiin, symphytum officinale juuriuutteeseen, neilikkaan, mentholiin ja kamferiin.

6 tehokasta ainesosaa
Kurkuma rauhoittaa ja vähentää kipua. Se ehkäisee tulehdusta ja ylläpitää nivelten joustavuutta (sis. anti-inflammatorisia, antiseptisiä ja antioksidanttisia ominaisuuksia). Kondroitiinisulfaatti vaikuttaa nivelruston kimmoisuuteen (nivelrikossa kondroitiinisulfaatin määrä rustokudoksessa vähenee jo rikon alkuvaiheessa). Nivelkudoksessa oleva kondroitiinisulfaatti on tärkeä osa ruston
ydinproteiinia (aggregaania).

Mentholi vie kiputuntemusta pois ja sen viilentävä vaikutus lisää lihasten liikkumisen tunnetta. Symphytum officinale juuriuute lievittää pieniä urheiluvammoja, nyrjähdyksiä ja mustelmia.

Kamferi ja neilikka lämmittävä vaikutus edistää hierottavan alueen verenkiertoa.