Eskimo-3 Brainsharp 210 ml

24,05 

Eskimo Brainsharp sisältää monipuolisesti terveydelle hyödyllisiä rasvahappoja: sydämelle hyödyllisiä omega-3-rasvahappoja, omega-6-rasvahappoja sekä omega-9-rasvahappoihin kuuluvaa öljyhappoa. Omega-3 rasvahapot sisältävät DHA- ja EPA-rasvahappoja, jotka ylläpitävät sydämen hyvinvointia. Nauttimalla päivittäin 250 mg EPA- ja DHA-rasvahappoja saavutetaan sydämelle suotuisa vaikutus. Tarvittavan määrän saat jo yhdestä Eskimo Brainsharp kapselista. Lisäksi Eskimo Brainsharp sisältää Q10:ä sekä D- ja E-vitamiineja. Eskimo Brainsharp edistää nimensä mukaisesti aivotoiminnan ja näön normaalia toimintaa ja sopii kaikille, jotka haluavat huolehtia aivojen, sydämen ja silmien hyvinvoinnista.

 

Huom. sisältää kalan ainesosia. Eskimo-3-tuotteet ovat Friend of The Sea -sertifioitu, eli ne täyttävät ympäristöystävällisten kalastus- ja tuotantomenetelmien käytön vaatimukset. Tuote sisältää vain GMO-vapaita aineosia.

 

Suositeltava vuorokausiannos: 1–2 kapselia kaksi kertaa päivässä ateria yhteydessä tai ½-1 tl (2,5 – 5 ml) kerran päivässä aterian yhteydessä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

 

Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota, eikä terveellisiä elämäntapoja.

Varasto loppu