BERTIL’S SUNNY BEACH

26,90 

656,10 € / kg

Bertil’s Sunny Beach uuden sukupolven aurinkotabletti, joka sisältää aivan uudenlaiset ravinto- ja suoja-aineet ihon ruskettamiseen. Parhaalla asiantuntemuksella luotu aurinkotabletti tarjoaa parhaan hyödyn auringonpalvojalle ja hänen iholleen.

Varasto loppu

Kuvaus

PARHAAT RAVINTOAINEET IHON RUSKETUKSELLE JA SUOJAAMISEEN AURINGOLTA

Bertil’s Sunny Beach uuden sukupolven aurinkotabletti, joka sisältää aivan uudenlaiset ravinto- ja suoja-aineet ihon ruskettamiseen. Parhaalla asiantuntemuksella luotu aurinkotabletti tarjoaa parhaan hyödyn auringonpalvojalle ja hänen iholleen.

Kliinisesti tutkittu Melaline® keratiinihydrolysaatti tarjoaa elimistölle nopeat luonnolliset rakennusaineet ihon pigmentin, melaniinin, muodostamiseen. Keratiinilla on myös useita muita erinomaisen tärkeitä tehtäviä nuorekkaan ihon rakenteissa. Kupari edistää ihon päivettymistä ja suojaa samalla ihoa auringon aiheuttamalta hapettumisstressiltä. Kaikista aurinkotuotteista tuttu beetakaroteeni täydentää ihon hyvinvointia hellivää koostumusta.

KÄYTTÖTARKOITUS

 • Lisäämään ja ylläpitämään ihon rusketusta
 • Ravitsemaan ihoa sisäisesti ennen aurinkolomaa ja sen jälkeen
 • Luonnolliseksi suojaksi auringon ihoa kuluttavaa UV-säteilyä vastaan
 • Hidastamaan ihon ikääntymistä; suojaa soluja hapettumisstressiltä

Bertil’s Sunny Beach toimii ihoa suojaavana lisäravinteena ennen solariumkuuria tai aurinkolomaa. Aloita kuuri jo 2-4 viikkoa ennen kauniin rusketuksen hankkimista.

KENELLE

 • Auringonpalvojille
 • Ulkoilmaihmisille
 • Herkkäihoisille
 • Ikääntyvälle iholle

MONIVAIKUTTEINEN RAVINTOAINESEOS AURINGONPALVOJILLE

Ainutlaatuinen Melaline® -keratiini

Melaline® on patentoitu ja kliinisesti tutkittu keratiini -valmiste. Se on valmistettu mustien lampaiden villasta. Osittain hydrolysoitu keratiiniuute sisältää kaikkia aminohappoja ja erityisesti tyrosiinia ja kysteiiniä. Ne ovat ihon päivettymisen eli melanogeneesin kannalta välttämättömiä rakennusaineita. Lähtöaineena olevan villan väristä johtuen uute sisältää myös luonnollista valmista melaniinia. Siksi myös uute ja tabletit ovat väriltään tummia.

Erityisen valmistusmenetelmän ansiosta uutteen ravintoaineet ovat säilyttäneet niille ominaisen luonnollisen aktiivisuuden. Elimistömme pystyy hyödyntämään niitä tehokkaasti iholla näkyviin ja tuntuviin tarpeisiin. Pigmentoitumisen lisäksi em. ravintoaineet ovat tärkeitä uusien ihosolujen muodostumiselle. Ihon normaali uusiutuminen auttaa ylläpitämään ihon hyvinvointia ja vähentämään ryppyjä. Bertil’s Sunny Beach tablettien monipuolinen koostumus suojaa ihoa auringon UV-säteilyn aiheuttamalta hapettumisstressiltä.

Käyttäjätyytyväisyys 93 %

Ranskalaista Melaline® -uutetta saa nyt ensi kertaa Suomesta. Tähän asti sitä on hyödynnetty ainoastaan kansainvälisillä terveystuotemarkkinoilla. Tehtyjen asiakastyytyväisyystutkimusten mukaan 93 % uutetta sisältävän tuotteen käyttäjistä olivat tyytyväisiä. 81 % koki ihon ruskettuneen aiempaa paremmin. 81 % koki ihon kiinteämmäksi, kosteammaksi ja värin heleämmäksi. Kliinisissä tutkimuksissa on lisäksi mitattu ihon ruskettumisen nopeutta, syvyyttä ja kestoa verrattuna lumevalmisteeseen. Tulokset ovat olleet erittäin positiivisia.

Auringonpalvojien rakastama beetakaroteeni

Beetakaroteeni on ollut jo vuosikymmenten ajan auringonpalvojien suosiossa, koska beetakaroteenin runsaan nauttimisen on koettu värjäävän ihoa. Alunperin hieman kellertävä iho muuttuu vähitellen auringon normaalin vaikutuksen myötä ruskeammaksi.  Beetakaroteenin on myös havaittu ylläpitävän rusketusta pidempään.

Beetakaroteeni on tärkeä osa Bertil’s Sunny Beach -tabletteja. Elimistömme muodostaa beetakaroteenista tarpeen mukaan aktiivista A-vitamiinia, joka edistää ihon ja limakavojen pysymistä normaalina. Beetakaroteeni on turvallinen A-vitamiinin esiaste, koska elimistömme säätelee itse sen muokkaamista A-vitamiiniksi. Beetakaroteenia nauttimalla ei voi saada A-vitamiinin yliannostusta.

Parhaiten imeytyvä ja ihoa ruskettava kupari

Kupari on tärkeä hivenaine auringonpalvojille, sillä se edistää ihon normaalia pigmentoitumista. Kuparin merkitystä aurinkotabletista korostaa sen ominaisuus suojata soluja mm. auringon UV-säteilyn aiheuttamalta hapettumiselta. Kupari ylläpitää lisäksi ihon kimmoisuutta tukemalla sidekudosten normaalia hyvinvointia.

Bertil’s Sunny Beach -tabletit sisältävät parhaalla tavalla imeytyvää aminohappokelatoitua kuparia. Kuparilla on lisäksi energisoiva ja vastustuskykyä vahvistava vaikutus.

Muista nauttia auringosta kohtuudella

Tablettien eri ravintoaineiden suojavaikutuksesta huolimatta ihoa on hyvä suojata liialta auringolta. Ihoa ei pidä päästää punehtumaan. Älä oleskele liian pitkään suorassa auringonvalossa, käytä aurinkorasvaa ja suojaa itseäsi tarvittaessa sopivalla vaatetuksella.

TERVEYSVÄITTÄMÄT / KLIININEN NÄYTTÖ

Kupari edistää

 • Ihon normaalia pigmentoitumista
 • Solujen suojaamista hapettumisstressiltä
 • Sidekudosten pysymistä normaalina
 • Normaalia raudan kuljetusta kehossa
 • Normaalia energia-aineenvaihduntaa
 • Vastustuskyvyn normaalia toimintaa
 • Hermoston normaalia toimintaa

Beetakaroteenista muodostuva A-vitamiini edistää ihon ja limakalvojen pysymistä normaalina